AW Beauty SchoolVeelgestelde vragen

 • Wanneer zijn de open dagen?

  AW Beauty kent geen open dagen maar daar tegenover kun je bij ons altijd een gratis introductie les volgens. Onze ervaring is dat je tijdens een introductieles veel beter een beeld krijgt of de opleiding wel bij jouw past.

 • Kan ik een Introductieles volgen?

  Bij AW Beauty kun je altijd een gratis introductie les volgen om te kijken of de opleiding wel bij jou past. Dit geldt voor zowel de Visagie, Nagelstyling als Hairstyling opleidingen. Bel of mail voor het maken van een GRATIS introductie les van ongeveer 2 uur.

 • Heeft mijn opleiding recht op studiefinanciering?

  Particulier onderwijs wordt niet gefinancierd door de overheid en wordt ook wel niet bekostigd onderwijs genoemd. Echter gelden wel dezelfde kwaliteitseisen als voor regulier onderwijs (ook wel bekostigd onderwijs genoemd). Voldoet een particuliere opleiding aan de gestelde maatstaven, dan word deze geaccrediteerd.

 • Wat is het CRKBO?

  Opleidingsinstellingen en docenten die aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs kunnen zich laten registreren bij het CRKBO. Voordeel van registratie bij CRKBO is, dat btw-vrijstelling kan worden verkregen. Alle, niet door de overheid bekostigde instellingen die in Nederland beroepsonderwijs aanbieden, kunnen zich aanmelden bij CRKBO om na een audit of met een vrijstelling geregistreerd te worden in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dit geldt ook voor buitenlandse aanbieders en ‘contractpoten’ van door de overheid bekostigde instellingen. Door de overheid bekostigde instellingen voor beroepsonderwijs vallen onder een andere regelgeving, waardoor ze in principe vrijgesteld zijn van btw-heffing.

× Hoe kan ik je helpen?