AW Beauty School

Nagelstyling

Wij staan bekend om onze individuele aandacht voor elke cursist. Op deze manier wordt de kwaliteit in het lesgeven gewaarborgd. Onze motto “Kennis=Kwaliteit” is voor ons zeer belangrijk. Wij willen graag onze kennis aan jou doorgeven.

ls nagelstyliste wil je getraind en begeleid worden door specialisten. Onze vakspecialisten hebben al meer dan 10 jaar kennis opgebouwd in de Nagelbranche. Wij bieden praktijkgerichte lessen waarbij theoretisch vakkennis uitgebreid aan bod komt.

Door het aanbieden van professionele opleidingen in kleine groepen krijgt iedereen een optimale kans om het geleerde zo snel mogelijk te beheersen, en in praktijk toe te passen.

Vakbekwame nagelstylistes hebben altijd kans op werk. Het is een vrij beroep dat iedereen kan uitoefenen en juist daarom is het belangrijk om jezelf te onderscheiden en te kiezen voor een professionele opleiding die staat voor het overdragen van kennis = kwaliteit.

Onze opleidingen

Gellak cursus met Pink Gellac

Gellak cursus met Pink Gellac

Pink gellac is gellak voor langdurig mooie natuurlijke nagels met een kleurtje. Pink gellac is makkelijk aan te brengen en daarom kan iedereen het leren. Het lakken van de natuurlijke nagels kan ook met hun mooie huidkleurige tinten. Of de natuurlijke nagels verstevigen met de Rubberbase Volg de cursus en leer ook de technieken van het aanbrengen met Pink gellac.

Meer info
Acryl cursus

Acryl cursus

3 lessen acryl cursus met geurloze (odourless) liquid. De lessen volg je met onze producten dus je hoeft geen pakket aan te schaffen. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Meer info
Acryl opleiding

Acryl opleiding

Acryl opleiding met geurloze liquid. We werken met de super mooie poeders van Glitterbells. Leer de natuurlijke nagel verstevigen, verlengen met sjablonen en tips, de french manicure techniek, ombre en nabehandeling. Maar ook de anatomie van de natuurlijke nagel en het invullen van een klantenkaart.

Meer info
Polygel cursus

Polygel cursus

Na het volgen van deze opleiding heb je aanbrengen van polygel nagels geleerd. Deze cursus polygel is bedoeld voor mensen die de basis van het aanbrengen van polygel nagels willen leren.

Meer info
Polygel opleiding

Polygel opleiding

Polygel of acrylgel is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert. Wat maakt polygel zo uniek? Het product zelf maar ook de werkwijze. Geurloos, geen geknoei met uitlopen, je hoeft niks te mengen. Het is zelfs 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan hard gels. Alleen maar voordelen om de polygel opleiding te volgen.

Meer info
Allround Nagelstyling

Allround Nagelstyling

Na het volgen van deze opleiding heb je alles geleerd op het gebied van nagelstyling. De Allround Nagelstyling opleiding is bedoeld voor mensen die als zelfstandig Nagelstylist aan het werk willen gaan. Deze opleiding biedt een verdieping van de stof en de technieken. De technieken worden verbeterd en je werkt op naar een hoger niveau. Je doorloopt en combineert alle technieken en gaat niet voor minder dan perfectie. Je weet precies alle technieken op het gebied van Nagelstyling en kan het op een professionele wijze aanbrengen bij verschillende modellen. Je leert op een vakkundige manier jou eigen nagelstudio op te bouwen of om ambulant te gaan werken.

Meer info