AW Beauty SchoolOver ons

Het is tijd om de confetti te laten vliegen, want AW Beauty School viert haar 18-jarig bestaan! Wat begon als een bescheiden school in een kapsalon, is uitgegroeid tot een gevestigd begrip in Almere en omstreken. Van Alie en Wendy Beauty School tot AW Beauty School met Wendy aan het roer, we zijn trots om al 14 jaar lang gevestigd te zijn aan de Remmingweg 8b in Almere buiten.

Gedurende al die jaren hebben we talloze leerlingen opgeleid en ontelbare mensen ontmoet. Als de muren van onze school konden praten, zouden ze waarschijnlijk een boek kunnen vullen met alle verhalen die met ons zijn gedeeld. Van tranen van vreugde tot tranen van verdriet, we hebben samen gelachen, gehuild en plezier gehad. Het is werkelijk prachtig om mensen iets te leren op een plek waar ze zichzelf kunnen zijn, want bij ons staat inclusiviteit voorop. We maken geen onderscheid, we leren je gewoon een kunstje waarmee je je passie kunt volgen en zelfs je beroep van kunt maken.

Met trots kunnen we zeggen dat we voor veel prestigieuze evenementen hebben gewerkt, van Miss verkiezingen tot modeshows en theaterproducties. En ja, we hebben zelfs onze visagie kunsten vertoond in clubs! Het zit in ons bloed om les te geven, want zonder passie zou je dit werk niet zo lang volhouden. Bij AW Beauty School staat de leerling altijd op de eerste plaats. Niemand verlaat onze school zonder een diploma of certificaat, want dat is voor ons het allerbelangrijkste.

We zijn altijd op zoek naar manieren om meer mensen een kans te geven op een mooie toekomst in de beauty branche. Daarom werken we samen met organisaties als de LOI, NHA  en het UWV, waar we leerlingen vanuit verschillende trajecten ondersteunen en opleiden.

Sinds 2013 zijn we gecertificeerd door het CRKBO en erkend als leerbedrijf door het SBB. Dit betekent dat we voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en mbo-studenten een stageplek kunnen bieden. Ook bieden we certificaattrainingen aan Praktijk Onderwijs Almere en zijn we praktijkdocenten voor de LOI.

Ben je geïnteresseerd om een cursus of opleiding bij ons te volgen? Neem dan eens een kijkje naar ons uitgebreide aanbod. Onze groepen zijn klein en je kunt op elk moment instromen volgens je eigen rooster. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en al je vragen te stellen. Bij AW Beauty School ben je altijd welkom!

 

Tot snel Liefs Wendy

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Remmingweg 8B
1332 BE Almere de Vaart

Contact

06 293 404 03
info@awbeauty.nl

× Hoe kan ik je helpen?