AW Beauty SchoolOver ons

Het is alweer meer dan 16 jaar geleden dat AW Beauty School is begonnen als kleinschalige school in een kapsalon, nu anno 2023 zijn wij begrip in Almere en omstreken.
Tot 2013 Alie en Wendy Beauty School en nu AW Beauty School met Wendy, al 12 jaar aan de Remmingweg 8b in Almere buiten. Door de jaren heen hebben we heel veel leerlingen opgeleid en ook heel veel mensen ontmoet. Ik denk dat we wel een boek kunnen schrijven van alle verhalen die jullie met ons hebben gedeeld. We hebben heel veel gelachen maar ook gehuild er zijn echt wel wat tranen gevloeid. Maar ook tranen van plezier. Het is zo mooi om mensen iets te leren op een plek waar ze zichzelf kunnen zijn, want dat kan zeker bij ons. Wij maken geen onderscheid in de persoon het enige wat wij doen is jou een kunstje leren en met dat kunstje kan je ook je beroep maken dus je geld mee verdienen. Wij zijn ook dat steuntje wat je op dat moment even nodig hebt om even uit je wereldje te zijn en lekker met iets bezig te zijn wat jij leuk vindt.Ik kan zoveel referenties opnoemen waar wij voor gewerkt hebben, vaak op vrijwillige basis maar met alle liefde gedaan. Het hele land door gereisd met een hordes visagistes in opleiding om weer mee te helpen bij diverse Miss verkiezingen,  een opening, modeshow, verwendag, ladies nights, theaters en winkels, we hebben zelfs nog een keer in een club gestaan om de visagie van de bezoekers te doen.

Het lesgeven moet wel in ons bloed zitten want anders hou je dit echt niet zolang vol, nou dat klopt ook. De leerling staat echt bij ons op nummer één. Niemand gaat zonder diploma of certificaat de deur uit, dit is het allerbelangrijkste.

Zo zijn we altijd aan het kijken hoe we meer mensen een leuke toekomst kunnen bieden door het geven van een opleiding in de Beauty Branche.

Vanaf 2006 werken wij al voor de Leidse Onderwijs Stichting waar wij als het ware de grondlegger zijn van de opleidingen in de uiterlijke verzorging. Hier zijn wij wel een beetje trots op. Ook werken wij samen met het UWV, na een uitgebreide aanbesteding ontvangen wij diverse leerlingen vanuit het  re-integratietraject scholingstraject.

Vanaf 2013 zijn wij gecertificeerd door het CRKBO, dit houdt in dat wij moeten voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.  De erkenning van het SBB om als leerbedrijf te zijn opgenomen in hun register om mbo-studenten ‘assistent dienstverlening en zorg’ een stageplek te kunnen aanbieden.  Ook is het mogelijk om een ‘Boris certificaat’ certificaat te behalen.

Naast dat wij praktijkdocent en corrigerend docent zijn voor de LOI, geven wij ook certificaat trainingen aan Praktijk Onderwijs Almere.

Wil jij een cursus of opleiding bij ons volgen kijk dan eens naar het aanbod wat wij te bieden hebben. De groepen zijn kleinschalig en je kan gewoon instromen, je volgt je eigen rooster.

Kom anders een keer kijken en proef de sfeer en stel je vragen want dan krijg je gelijk een goed beeld

Tot snel Liefs Wendy

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Remmingweg 8B
1332 BE Almere de Vaart

Contact

06 293 404 03
info@awbeauty.nl