AW Beauty SchoolMake-up (artist)

Het aanbrengen van make-up behoort tot de meest besproken onderwerpen in de media.  Het is dan niet verwonderlijk dat over dit onderwerp vele boeken zijn geschreven. Veelal komen producten, technieken en voorbeelden van hoe het wel en niet moet aan de orde. Hierdoor is het vak visagie de laatste jaren flink in opmars. Het blijft niet alleen bij vrouwen. Zo spelen grote namen handig in op bijvoorbeeld mannenmake-up, wat momenteel niet meer een taboe is.

Ondanks alles wat er over dit onderwerp wordt gezegd en geschreven, bestaat er bij het grote publiek nog steeds weinig kennis over het vak visagie en vooral de technieken van het aanbrengen.

Als aankomend Visagist heb je waarschijnlijk al een passie voor make-up en volg je je favoriete influencers en kijkt elke dag You Tube voor de nieuwste trends. Je hebt misschien al veel geëxperimenteerd met make-up, maar wil nu ook het belang van make-up gaan inzien.

Ieder mens is mooi en iedereen heeft iets bijzonders. Elk mens is immers anders. Als professioneel visagist heb je als doel om al het mooie nog meer te laten zien, door middel van de make-up technieken en de gebruiksaanwijzingen te leren van de producten.

Visagie wordt steeds populairder. Of je nu een vriendin een make-upadvies geeft of dat je een opdracht voor een fotoshoot hebt, het belangrijkste is dat je altijd je gevoel volgt en passie voor het vak hebt. Laat je beïnvloeden door alles om je heen, leer kijken naar gezichten, kleuren, natuur, mode, films en naar eigenlijk alles wat je interesseert. Zo leer je je eigen unieke stijl te krijgen als Visagist.

In deze onze opleidingen komen alle facetten aan de orde die noodzakelijk zijn om straks als professioneel visagist te werken. Het kunnen onderscheiden van diverse huidtypes, omgaan met verschillende gezichtsvormen en expressies, verschillende technieken van make-up toepassen en het corrigeren en accentueren.

Laat je werk  tijdens de opleiding ook door anderen beoordelen. Wees kritisch en ga positief met kritiek om. Op deze manier zul je groeien als visagist. Elke professioneel visagist is begonnen zoals jou, en met genoeg passie voor het vak en voor mensen zul je na het volgen van deze opleiding als professioneel visagist aan het werk gaan.

Onze opleidingen

Basis visagie cursus

Basis visagie cursus

Deze praktijkgerichte basis visagie cursus van 4 lessen is voor jou die geïnteresseerd de technieken te leren van het aanbrengen van make-up. Wil je jezelf leren opmaken en leren hoe je een basis of avond make-up moet aanbrengen, dan is deze cursus echt iets voor jou.

Meer info
Make-up artist opleiding

Make-up artist opleiding

Deze professionele make-up opleiding is bedoeld om de vaardigheden te leren van het aanbrengen van make-up op een professionele manier. Je kan er je beroep van maken en dan als visagist of make-up artist gaan werken. Of voor jezelf om de juiste technieken te leren van het professioneel aanbrengen van make-up.

Meer info

Welkom in ons Visagie lokaal

× Hoe kan ik je helpen?