AW Beauty SchoolOpleidingen

Schoonheidsspecialiste

Hier komt binnenkort alle informatie over onze basis schoonheidsspecialiste opleiding.

Make-up (artist)

De verschillende opleidingen visagie zullen bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte waarin je stap voor stap leert op een professionele manier make-up aan te brengen. Je bent in staat om van ieder persoon de sterke gezichtskenmerken te benadrukken. We beginnen met de basisvaardigheden, zoals het herkennen van de verschillende huidtypes, de reiniging van de huid, epileren, de werkvolgorde en de werkplek. Dit is de basis voor elke make-up die je aanbrengt.

Lees verder
nagelstyling opleiding

Nagelstyling

Acryl en polygel zijn twee populaire materialen die worden gebruikt voor het verlengen en versterken van nagels. Ze bieden elk unieke voordelen en mogelijkheden voor creatieve expressie. In deze module leren studenten de fundamentele principes van het werken met zowel acryl als polygel, inclusief voorbereiding van de natuurlijke nagel, applicatietechnieken en vormgeving.

Door middel van praktijkgerichte oefeningen en demonstraties zullen studenten vertrouwd raken met de verschillende eigenschappen van acryl en polygel en leren ze hoe ze deze materialen effectief kunnen gebruiken om diverse nagelontwerpen te creëren. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan hygiëne, veiligheid en klantgerichte service, waardoor studenten worden voorbereid op een professionele carrière in de nagelindustrie.

Of je nu een beginnende nagelstylist bent die de basisprincipes wil leren of een ervaren professional die zijn vaardigheden wil uitbreiden, deze module biedt een uitgebreide en praktische benadering van nagelstyling met acryl en polygel.

Lees verder
× Hoe kan ik je helpen?